Over ons

het verhaal

VanBeton.com

In 2017 is het bedrijf Vanbeton.com (voorheen Tromp Walls B.V.) door ondernemer Alex Tromp opgericht. Het bedrijf beantwoordde in die tijd de vraag vanuit de evenementenmarkt om het veiligheidsgevoel van bezoekers te verbeteren. Dit gebeurde in de vorm van wegafzettingen met behulp van gekleurde betonblokken. Al snel werd het assortiment uitgebreid met betonnen stapelblokken (wanden voor sleufsilo’s) en betonplaten.

Sinds 2021 hebben wij onze eigen betonproductie op onze locatie in Weert weten op te zetten. Daardoor zijn wij nog sneller, groter en flexibeler geworden. Hier worden onze belangrijkste betonnen producten geproduceerd, zoals betonnen ballasblokken, aanrijbeveiligingen en stapelblokken geproduceerd. Ook maken wij klein prefab maatwerk en specials op bestelling. Vanbeton.com heeft haar productie in korte tijd opgeschaald en levert inmiddels aan een diverse groep klanten in heel Nederland, België en een stukje Duitsland.

Betonnen producten zijn bij ons te koop én te huur, afhankelijk van de toepassing en de duur. Bovendien streven wij naar een zo duurzaam en circulair mogelijk productieproces. Dát is ons volgende doel. Wil jij dat samen met ons realiseren, neem dan contact met ons op.

Het productieproces VANBETON.com

Grondstoffen

Selectie van hoogwaardig zand en grind, betongranulaat, cement en vulstoffen uit eigen regio voor de productie van het beton.

Producten

Een verbeterde productie waarbij efficiëntie hoog in het vaandel staat.

Transport

Transport en plaatsing in Nederland, België, Duitsland en daarbuiten. Levering vanaf 1 blok. Afhalen mag ook.

Inzet

Uw blokken worden ingezet op allerlei manieren en deze gaan jaren mee. De restwaarde is hoog en recycling is eenvoudig.